Actualitate

Către consumatorii din Tăuţii Măgherăuş: Apel pentru utilizarea rațională a apei din rețeaua publică

Societatea VITAL S.A face apel la consumatorii din orașul Tăuții Măgherăuș și localitățile aparținătoare, respectiv Merișor și Bușag, să folosească raţional apa şi să evite folosirea excesivă cum ar fi udarea grădinilor sau umplerea unor bazine/rezervoare de mare capacitate.Se constată în ultima perioadă o creștere semnificativă a consumului de apă în aceste localități care pot depăși capacitatea instalațiilor de alimentare cu apă. Aceasta este o urmare a scăderii cantităților de apă din pânza freatică datorate secetei din ultimii ani. Lipsa apei din fântâni pentru udarea grădinilor și culturilor este compensată de către populație prin utilizarea excesivă a rețelei publice de alimentare cu apă.

Acest fenomen se repetă în ultimii ani în perioada de vară, ceea ce duce inevitabil la scăderea presiunii în sistemul de alimentare cu apă, respectiv până la lipsa apei pe perioade scurte în unele zone.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. tel: 0262 212550, 0262 215150*1*2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *