Politica

Catalin Chereches paraseste barca coalitiei

Va redam mai jos un comunicat remis de catre reprezentantii Coalitiei pentru Baia Mare:

“Coaliția pentru Baia Mare își va alege noua structură de conducere în cadrul Adunării Generale, în urma comunicării, la sfârșitul anului 2016, a retragerii din Coaliție al primarului ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Evenimentul va avea loc în data de 27 ianuarie 2017, începând cu ora 13:00 la Sala de Conferințe M1 din cadrul Centrului de Afaceri „Millennium Business Center”.

Ordinea de zi a Adunării Generale a Coaliției pentru Baia Mare va cuprinde subiecte referitoare la evaluarea activității consilierilor locali care fac parte din alianță, ai celor județeni precum și a vicepreședintelui Consiliului Județean Doru Ioan Dăncuș dar și a viceprimarului cu atribuții de primar interimar, Marinel Rob. De asemenea, în cadrul întâlnirii vor fi discutate și aspecte legate de stabilirea programului de acțiune pentru anul 2017 dar și acordarea sprijinului politic, prin vot, pentru viceprimarul cu atribuții de primar interimar sau luarea în calcul a deciziei ca aleșii băimăreni care reprezintă Coaliția pentru Baia Mare să intre în opoziție în cadrul Consiliului Local Baia Mare.”

Intrebarea care se pune este aceea care face referire la cat timp va mai functiona structura si unde vor trece alesii locali ai Coalitiei? Marinel Rob va mai fi viceprimar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *