Actualitate

CARTE – “Romanian Legends and Folk Narratives”, lansata la Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” Baia Mare

Miercuri, 13 mai, la ora 13, in Sala de conferinte a Bibliotecii Judetene „Petre Dulfu” Baia Mare, va avea loc lansarea cartii “Romanian Legends and Folk Narratives”, semnata de Ioan Marian Chiorean, aparuta la Inspirescu Publishing House, Satu Mare, 2015.

La eveniment sunt invitate autoritatile judetului Maramures si ale municipiului Baia Mare, reprezentantii mass-media, profesori, studenti si elevi, iubitori de limba engleza si admiratori ai culturii populare romanesti.

Ioan Marian Chiorean este absolvent al Facultatii de Stiinte Juridice din cadrul Universitatii din Bucuresti 1984 si al Facultatii de Studii Politice din cadrul Universitatii SNSPA Bucuresti 1993. Din anul 2005 isi desfasoara activitatea in cadrul Directiei Generale de Evidenta a Persoanelor a judetului Satu Mare.

A fost distins cu Diploma de Excelenta a Congresului Spiritualitatii Romanesti de la Alba Iulia, 2012, Diploma de Excelenta a revistei Cervantes 2013, Diploma de Excelenta a Editurii Inspirescu si Diploma conferita de Festivalul National de Poezie de la Ocnele Mari, 2013.

Este membru al Ligii Scriitorilor din Romania.
Sursa: Emm