Comunitate

CARITATE – Moș Nicolae a ajuns și la copiii din cătunul Uloha

Kiwanis Club Maramureș, o asociație cu scop caritabil din Sighetu Marmației, a depus eforturile necesare pentru a-l ajuta pe Moș Nicolae să ajungă la copiii din Uloha, un cătun din munții Maramureșului.

Din profilul de Facebook al asociației extragem câteva cuvinte și poze ce descriu mediul dificil în care trăiesc copiii din Uloha:

“Copiii aceştia merită cu prisosinţă să primească daruri! Dacă ne uităm la condiţiile pe care le au (drumuri de acces, asistenţă medicală, săli de clasă etc) se pare că Statul îi ignoră total şi deliberat. Din fericire există câteva cadre didactice dedicate meseriei de dascăl şi părinţi care se zbat să le ofere o şansă în viaţă. Întâlnirea cu copilaşii din Uloha a fost plină de emoţii. Sperăm că le-am adus puţină bucurie. Nişte copii minunaţi!”

navigate_before
navigate_next

Zilele trecute, tot prin intermediul asociației Kiwanis Club Maramureș, un camion încărcat cu 100 mc de materiale sanitare, aparatură medicală, îmbrăcăminte şi încălţăminte, a oprit pe la spitalele din Borşa, Vişeu de Sus, Cavnic şi Poienile de sub Munte. Alte donații au ajuns la 8 case de tip familial din Sighetu Marmației.

Robert Bandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *