Actualitate

Care va fi valoarea tichetelor de masă începând cu 1 noiembrie

Un proiect de ordin privind valoarea nominală a unui tichet de masă, care se va aplica începând cu 1 noiembrie, a fost elaborat de Ministerul Muncii. Potrivit site-ului Ministerului Muncii valorile nominale ale tichetelor de masă și de creșă, acordate din mai până în noiembrie, ar fi urmat să fie majorate.

Lia Olguţa Vasilescu a anunțat că a elaborat un proiect de ordin în care se precizează că valoarea nominală a tichetelor de masă rămâne neschimbată începănd cu data de 1 noiembrie, adică, 15,18 lei, potrivit cancan.ro

„Pentru semestrul II al anului 2018, începând cu luna noiembrie, valoarea nominală a unui tichet de masă, stabilită potrivit prevederilor art. 31 din Normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 23/2015, ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 59/2005 privind unele măsuri de natură fiscală şi financiară pentru punerea în aplicare a Legii nr. 348/2004 privind denominarea monedei naţionale, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2006, cu completările ulterioare, şi ale Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, cu modificările şi completările ulterioare, nu poate depăşi cuantumul de 15,18 lei”, scrie în proiectul elaborat de Ministrul Muncii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *