Comunitate

CANDIDATURI – SIGHET – USL a ajuns la o intelegere in privinta candidatului la Primaria Sighetu Marmatiei

USL Maramures (c) eMM.roCentrul a transat, zilele acestea, disputa uselistilor maramureseni in privinta candidatului la primaria Sighetului. Sursele eMaramures spun ca s-a dat castig de cauza PNL si ca social-democratii se vad nevoiti sa il sustina pe Ovidiu Nemes ca unic competitor al uniunii, in cel de-al doilea municipiu maramuresean. Informatia nu a fost confirmata oficial, reprezentantii PSD si ai PNL precizand ca abia maine, 19 aprilie, se va bate in cuie formula finala, in cadrul unei sedinte judetene a USL.
Surse politice au mentionat, insa, ca intelegerea facuta la Bucuresti a fost aceea de a compensa faptul ca PNL obtine candidatura la Sighetu Marmatiei cu sustinerea unui social-democrat intr-o alta localitate din tara, pe un loc care ar fi revenit, potrivit protocolului, liberalilor.

Intrebat de eMaramures daca stie ceva despre negocierile de la centru, Ovidiu Nemes a precizat ca asteapta ziua de maine, cand ar trebui sa se traga linie in privinta candidaturilor de la Sighet.

Pe formula unui candidat unic al USL, social-democratii ar urma sa aiba asigurata pozitia de viceprimar in municipiul de pe malul Tisei, cu conditia sa obtina majoritatea in Consiliul Local. Locul este rezervat pesedistului Horia Scubli, care a primit deja acceptul organizatiei locale pentru a prelua o astfel de pozitie.
Sursa: Larisa Cordea