Comunitate

Campania „Fără penali” este ”penală”. Cine răspunde?

Campania „Fără penali” în cadrul căreia se adună semnături pentru modificarea Constituției se dovedește a fi „penală” în Maramureș.

„Voluntarii” care adună semnături au depășit deja stadiul în care așteaptă pașici pe stradă să le semneze cineva tabelele și au trecut la următorul nivel. Nu le mai ajung parcările de la supermarket, parcurile sau bisericile, au reușit să „penetreze” și instituțiile publice.

Astăzi, în Primăria Coltău, angajați ai primăriei care se aflau în timpul programului de lucru strângeau semnături în comunitatea romă din localitate.  Suntem de acord că directivele date de la Centru trebuie urmate „ad literam” și fiecare semnătură contează pentru îndeplinirea target-ului, dar este paradoxal.

Liviu Dragnea a fost condamnat după ce s-a spus că a folosit angajații în scopuri personale, deci logic ar fi ca și cei responsabili de această acțiune să răspundă din punct de vedere legal.

Așteptăm cu mare interes reacția DNA legată de această informație sau doar Dragnea este „penal” iar alții pot face orice doresc ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *