Politica

Ca şi ales ! În cel mult o săptămâna Maramureşul va avea un nou vicepreşedinte la Consiliul judeţean

In aproximativ o saptamana conducerea judetului Maramures va fi completa. Si asta pentru ca in sedinta ordinara a forului programata sa se desfasoare in 31octombrie  va fi desemnat cel de-al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Negocierile pentru postul lasat liber in vara acestui an de PMP -istul Lucian Morar, au inceput.  Spune presedintele Consiliului judetean Maramures, ca pana acum,  discutiile  au fost doar informale si ca  cele ‘pe bune’ de abia de acum incep.

Pe scurt presedintele PSD  Maramures  Gabriel Zetea arata ca se vor purta negocieri cu fiecare partid in parte, ca Psd nu va impune, ca va sustine o persoana cu capacitate  …. etc ( poezia e binecunoscuta ) ca se vor semna din nou protocoale ( pentru ca cele existente cam dau rateuri)  si ca … cel mai bun …va fi uns  vicepresedinte in sedinta Consiliului judetean care va avea loc peste o saptamana ….

Doar ca, pe ici pe colo … numele viitorului vicepresedinte este dat deja ca certitudine … Sunt numeroase sursele care spun ca un alt PMp -ist , ( dupa cum cere protocolul) ii va locul lui Morar , intregind astfel  echipa de la varful Consiliului judetean si readucand linistea si majoritatea ( usor confortabila) in consiliul judetean

Pe scurt si oficial … e posibil orice ……pe surse …..e gata stabilit …. mai ramane doar ca formalitatile sa fie efectuate ….

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *