Actualitate Comunitate

Bursa Locurilor de Muncă pentru Persoanele cu Dizabilități: 3 decembrie, la sediul AJOFM din Baia Mare

Bursa Locurilor de Muncă pentru Persoanele cu Dizabilități. AJOFM Maramures, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș și Asociatia ASSOC lansează un proiect comun în beneficiul persoanelor încadrate în diverse grade de handicap. Evenimentul are loc în luni, 3 decembrie, dată în care se marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.


Persoanele cu dizabilități sunt invitate în data de 3 decembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Maramureş (Baia Mare , strada Hortensiei nr. 1A, intrarea laterală), să afle oportunitățile de muncă pe care le pot avea.

La Bursa Locurilor de Muncă pentru Persoanele cu Dizabilități vor fi prezenți angajatori locali, dar și specialiști în recrutare din cadrul AJOFM Maramureș și ai Asociației ASSOC Baia Mare.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Persoanele cu Dizabilități. Experții au pregătit informații utile atât pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru reprezentanții companiilor private. Aceştia vor afla despre modalitățile de testare a abilităților de muncă ale persoanelor cu handicap.

Oficialii DGASPC Maramureş vor prezenta detalii despre facilitățile pe care le pot obține persoanele cu dizabilități (credite subvenționate de stat, rovinietă gratuită, facilități la transport etc.).

Bursa Locurilor de Muncă pentru Persoanele cu Dizabilități. Ziua de 3 decembrie a fost proclamată ca Zi Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi (International Day of People with Disability) la data de+ 14 octombrie 1992 de către Adunarea Generală a Oorganizaţiei Naţiunilor Unite. În fiecare an, comunitatea internaţională consemnează acest eveniment, ca semn de solidaritate cu persoanele cu dizabilităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *