Monden

BUCATARI BOGATI – Vezi care sunt cei mai bogati zece bucatari din lume, potrivit revistei Forbes

Gordon Ramsay este cel mai bogat bucatar din lume, potrivit unui clasament intocmit de revista Forbes. Foarte mediatizatul bucatar ar fi obtinut cele mai mari venituri in 2011, scrie Voici.

La nenumaratele sale emisiuni televizate, cu numeroasele carti de bucate publicate si in cele 23 de restaurante din lumea intreaga, scotianul a castigat anul trecut aproape 38 de milioane de dolari, potrivit estimarilor revistei economice americane. La 45 de ani, se pare ca el va mai sta in fruntea clasamentului, tinand seama ca a mai adaugat o emisiune televizata in portofoliul sau: Hotel Hell, care va incepe luna viitoare in Statele Unire, pe canalul Fox.

Gordon Ramsay, cu cele 38 de milioane de dolari, este urmat in clasament, in ordine, de Rachel Ray (Statele Unite) – 25 milioane de dolari, Wolfgang Puck (Austria) – 20 milioane, Paula Deen (Statele Unite) – 17 milioane, Mario Batali (Statele Unite) – 12 milioane, Alain Ducasse (Monaco) – 12 milioane, Todd English (Statele Unite) – 11 milioane, Nobu Matsuhisa (Japonia) – 10 milioane, Bobby Flay (Statele Unite) – 9 milioane. Top 10 este incheiat de Guy Fiery (Statele Unite), cu 8 milioane de dolari.
Sursa: Agerpres