GHID - AGENDA ZILEI

BREAKING NEWS – Biletele la meciul Minaurului vor costa 5 lei. Baimarenii sunt asteptati in numar cat mai mare in Polivalenta pentru a fi alaturi de echipa si pentru a demonstra ca Baia Mare este capitala sportului romanesc

Clubul HCM Minaur Baia Mare vine in sprijinul suporterilor si anunta ca biletele la meciul de duminica, 4 octombrie, din Champions League, vor costa doar 5 lei. Mai mult, biletele fara loc costa doar trei lei. 

Baimarenii sunt asteptati in numar cat mai mare la Sala Polivalenta “Lascar Pana”, pentru partida din turul 3 al Ligii Campionilor, dintre HCM Minaur si Kadetten Schaffhausen. 

Prezenta miilor de oameni in tribune va fi o demonstratie de atasament fata de echipa, dar si fata de valorile acestui oras, un oras in care sportul a devenit un model de educatie a tinerei generatii.

Minaur are nevoie de suporterii ei, intr-un sezon in care elevii lui Lars Walther lupta atat in Liga Nationala, unde au de aparat titlul cucerit anul trecut, dar si in Europa, acolo unde Baia Mare vrea sa reinvie traditia inaltei performante, din urma cu mai bine de trei decenii.

Haideti cu totii in Polivalenta! Veniti sa strigam MI-NA-UR! Veniti sa aratam intregii Europe ca Baia Mare traieste si respira prin sport!

Sursa: Tania Purcaru