112

Bolid căutat în Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au identificat şi indisponibilizat un autoturism marca Audi Q5, în valoare de 70.000 lei, care figura ca fiind căutat de către autorităţile din Marea Britanie.

În data de 08.07.2018, ora 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II -Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român D.S, în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Bacău, la volanul unui autoturism marca Audi Q5.

În urma unor verificări amănunţite efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca “bun pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziţionat maşina de la fostul proprietar, plătind suma de 9500 Euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul ca aceasta ar fi fost căutată de către autorităţile din Marea Britanie.

Autoturismul, în valoare de 70.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *