Politica

BOICOT LA VOT – PDL anunta ca va numara maramuresenii din sectiile de votare, dupa o campanie impotriva referendumului

FOTO: Mircea Man la vot (c) eMM.roACTUALIZARE: Democrat-liberalii vor duce, saptamana aceasta, o campanie pentru a-i convinge pe maramureseni sa nu participe la votul de duminica. Boicotul a fost decis la centru, in cadrul sedintei de astazi a Colegiului Director National al PDL, iar liderul filialei din Maramures, Mircea Man, a aratat ca maine, 25 iulie, directivele vor fi transmise tuturor primarilor si presedintilor de organizatii.

“Personal nu i-as spune totusi un boicot. Vom fi absenti motivat la referendum, pentru ca nu vrem sa luam parte la ceea ce face actuala putere din Romania”, a punctat Man, pentru eMaramures.

El a adaugat ca membrii de partid vor fi totusi extrem e activi in ziua de 29 iulie si ca vor supraveghea de aproape intreg procesul electoral.

In fiecare sectie de votare vom avea reprezentanti care sa supravegheze ce se intampla si vom avea oameni care vor numara alegatorii care ies din sectii, pentru ca nu mai vrem fraude si surprize”.

Pentru detalii legate de campania impotriva referendumului, maine dupa-amiaza e programata o sedinta cu activul de partid din Maramures.

Toti trebuie sa stie ca nu ne prezentam la vot, dar si motivele pentru care nu consideram acest referendum corect. Schimbarea presedintelui nu era o prioritate. Problemele economice sunt cele care trebuiau rezolvate”, a reprosat liderul PDL Maramures.

Intentia de a boicota referendumul din 29 iulie a fost anuntata chiar de catre presedintele suspendat al Romaniei. Traian Basescu a aratat intr-un interviu acordat presei centrale ca ar putea cere PDL inclusiv sa renunte la reprezentarea in sectiile de votare.

Aceasta ar insemna, dupa cum a mentionat el la B1TV “sa boicoteze total referendumul ca nefiind organizat in conditii de securitate”. 

CITESTE SI:
REFERENDUM – USL isi concentreaza focurile pe cele doua municipii din Maramures

FOTO: Mircea Man la vot (c) eMM.ro
Sursa: Larisa Cordea