Monden

BOGATI – Familia Beckham are o avere mai mare decat aceea a reginei Elizabeth a II-a

Sotii David si Victoria Beckham obtin venituri anuale atat de mari incat au acumulat o avere totala care o depaseste pe aceea a reginei Elizabeth a II-a, informeaza contactmusic.com. Potrivit unui studiu realizat de London School of Marketing, familia Beckham are o avere totala ce a fost estimata la 508 milioane de lire sterline (772 de milioane de dolari). Potrivit Sunday Times Rich List 2015, regina Marii Britanii are o avere de aproximativ 340 de milioane de lire sterline (517 milioane de dolari).

Studiul a analizat puterea financiara detinuta de David Beckham, fotbalist retras din activitatea competitionala, si Victoria Beckham, fosta cantareata pop care a devenit un designer vestimentar de mare succes. Autorii studiului au tinut insa cont si de interesul global manifestat de publicul larg fata de activitatile desfasurate de toti cei patru copii ai sotilor Beckham, mai ales de Romeo, care a devenit model al casei Burberry la varsta de 13 ani, si de Brooklyn, fiul cel mare al cuplului, in varsta de 16 ani, in contextul in care ambii au cateva milioane de fani pe platforma Instagram.

“Brandul Beckham a fost folosit pentru a face reclama pentru absolut orice, de la hainele unor designeri de lux la televiziunea prin satelit si pana la branduri de whisky”, a declarat Anton Dominique, directorul London School of Marketing. “Ceea ce este de asemenea interesant este faptul ca numele familiei Beckham este aproape la fel de influent ca oricare membru individual al familiei”, a adaugat el.

Potrivit acestui studiu, David si Victoria Beckham castiga impreuna 40 de milioane de lire sterline (64 de milioane dolari) si detin impreuna un portofoliu de bunuri evaluate la 190 milioane de lire sterline (304 milioane de dolari). Casa de moda a Victoriei Beckham, care ii poarta numele, a fost estimata la 60 de milioane de lire sterline (96 de milioane de dolari), iar Footworks, compania de echipament sportiv infiintata de David Beckham, a fost estimata la 150 de milioane de lire sterline (240 de milioane de dolari).

Sursa: Mediafax