Politica

Birou parlamentar la Sighetu Marmaţiei ! Deputatul liberal Viorica Chercheş a inaugurat primul cabinet parlamentar din Maramureşul Istoric, în actuala legislatură

Primul cabinet parlamentar deschis în Sighetu Marmatiei, în această legislatură,  si-a deschis portile. Este vorba despre cabinetul deputatului liberal Viorica Chereches.

„Alături de biroul parlamentar din Baia Mare, de pe strada Vasile Lucaciu, nr. 2, pentru a veni în sprijinul maramureşenilor de dincolo de Gutâi, am decis să vin mai aproape de ei şi să deschid un birou şi la Sighetu Marmaţiei, la sediul PNL, din Piaţa Libertăţii, nr. 21. Pentru mine este foarte importantă legătura cu oamenii, cu cei care m-au trimis în Parlament ca să îi reprezint. Este un punct nodal al judeţului, un oraş care are nevoie de un impuls pentru a pune lucrurile în mişcare”, a precizat dr. Viorica Cherecheş.

 Programul de audienţe la Baia Mare este în fiecare zi de joi şi vineri, de la ora 14.00 – 16.00, iar la Sighetu Marmaţiei întâlnirile cu cetăţenii se fac pe baza unei programări stabilite de comun acord, în urma discuţiilor cu secretara de la biroul parlamentar.

 

“Vin cu bucurie în mijlocul maramureşenilor ori de câte ori sunt invitată. Voi ajuta în continuare de câte ori mi se va cere ajutorul, indiferent că va fi din postura de deputat sau din cea de medic, aşa cum mă cunosc maramureşenii. Uşa cabinetului meu este mereu deschisă pentru oricine, atât cea de la cabinetul parlamentar cât şi cea de la cabinetul medical”, a concluzionat dr. Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *