112

Bilanţ de weekend: Trei accidente din cauza alcoolului, dosare penale pentru cinci maramureşeni care s-au urcat băuţi la volan

În weekend-ul care tocmai a trecut, poliţiştii au întocmit cinci dosare penale şi cercetează tot atâtea persoane care au condus autovehicule în stare de ebrietate. Mai mult, în trei cazuri şoferii au fost „conduşi” de alcool în şanţ sau au avariat alte autoturisme conduse regulamentar.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au fost sesizaţi că în localitatea Satu Nou de Jos s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale. La faţa locului poliţiştii au constatat că un băimărean de 31 de ani, a pierdut controlul direcţiei de mers al autoturismului pe care îl conducea, a ajuns în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers şi a avariat branşamentul de gaz al unui imobil. Băimăreanul avea o concentraţie de de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Maturitatea nu vine odată cu vârsta. Un alt băimărean, de 52 de ani, a urcat beat la volan şi a produs un accident de circulaţie pe bulevardul Republicii din Baia Mare, intrând în coliziune faţă – spate cu un alt autoturism condus regulamentar. Băimăreanul avea o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii din Seini au intervenit la un accident de circulaţie produs pe fondul consumului de alcool. De această dată, valoarea indicată de aparatul etilotest în cazul unui şofer care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei, precum şi un sighetean de 30 de ani şi un bărbat de 45 de ani din comuna Şişeşti, depistaţi în trafic în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului, sunt cercetaţi de poliţişti în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele lor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *