Comunicate de presa

BIJUTERII – Expozitia cu vanzare Mineralia Baia Mare, 28 iunie – 1 iulie 2012

Foto: Afis Mineralia Baia Mare 2012Expozitia de la Baia Mare propune cea mai diversificata gama de minerale, cristale si bijuterii din pietre pretioase, “concentrate” intr-un eveniment expozitional pe perioada a 4 zile.

Aveti posibilitatea de a alege din sute de minerale si cristale autentice propuse de expozanti (geologi sau mineralogi amatori), insotite de informatiile necesare, aduse din toate colturile lumii.

Piese de colectie din specii minerale frecvente – cuart, ametist, jasp, calcit, agat, calcedonie, fluorina, pirita, jad – sau rare: rodocrozit, malachit, lapis lazuli, turmalina, opal etc.

Bijuteriile sunt confectionate exclusiv din pietre de podoaba, pietre pretioase, coral, sidef sau perle. Toate tipurile de bijuterii, de la simple pandante, inele sau bratari monominerale pina la cele elaborate si elegante, din pietre stralucitoare de calitate gema sau combinatii inedite – acvamarin, beril, turmalina, citrin, granat, turcoaz, topaz, zoisit, sugilit, smarald, rubin etc.

Va invitam sa va delectati cu stralucirea lumii minerale in sala Millennium din Centrul vechi Baia Mare. Expozitia este deschisa de joi si pana duminica, intre orele 10.00-19.00.
Sursa: Mineralia Baia Mare