Actualitate Comunitate

Bătrân cu handicap, batjocorit la un supermarket. Cumpărătorii au strâns bani să-l scoată din necaz – FOTO

Cristi Rusu Popa a relatat un episod şocant petrecut la un supermarket. Întâmplarea s-a petrecut vineri, 22 Februarie 2019 în Bucureşti, iar protagonist a fost un bătrânel  cu handicap motor. 
“Bravo Lidl Romania, sunteți tari, astăzi la magazinul Lidl Apusului ați blocat roata unui bătrân de peste 80 de ani cu handicap locomotor pe motiv că nu a respectat regulamentul intern Lidl cu privire la parcarea autoturismelor. Bătrânul a parcat lângă spațiul special amenajat pentru persoane cu handicap fără a bloca accesul in magazin sau a circulației, a parcat in acel loc pentru că că spațiile pentru persoane cu handicap aveau accesul blocat cu lanțuri și piloni de plastic. Reprezentații firmei de pază SSG l-au văzut când a parcat, l-au lăsat sa între in magazin după care i-au blocat roata stânga față. La ieșire i-au solicitat sa plătească 100 RON taxa de deblocare. Pentru ca bătrânul nu a avut suficienți bani cei de la SSG au plecat deși bătrânul le-a explicat cu lacrimi in ochi ca nu are bani suficienți la el și că are programare la o clinică de cardiologie in Ghencea. Au venit doua echipaje de poliție care au așteptat aproape o oră pe cei de la SGG care au declarat ulterior foarte relaxați că este parcarea privată a Lidl și că bătrânul a parcat într-un loc interzis, că nu e problema lor că spațiile pentru persoane cu handicap sunt blocate cu lanț și că bătrânul trebuie sa plătească. Trei polițiști s-au umilit timp de aproape încă o ora in fața unui paznic de la SSG rugându-l sa deblocheze roata bătrânului. Într-un final pentru ca Poliția Română nu avea jurisdicție pe proprietatea Lidl și pentru că bătrânul se simțea rău am strâns noi cei revoltați 100 de lei pentru a debloca mașina omului. In tot acest timp șeful de magazin și încă o persoană din conducerea Lidl aflată in inspecție s-au hilizit in vitrina magazinului”, a scris acesta pe o reţea de socializare.
navigate_before
navigate_next
Cristi Rusu Popa şi-a încheiat postarea şi cu un mesaj către lanţul de magazine:

“Încă odată bravo Lidl și îți doresc să faci tot atât profit câte cumpărături o sa mai fac eu de la voi.

LE: Am uitat să spun că bătrânul nu mai avea bani de amendă pentru că făcuse deja cumpărături, ironia sorții, tot la Lidl. Tot ironia sorții este că in loc de flexuri in ofertă era doar tzatziki, măsline și Mythos.”, a mai scris acesta.

În semn de solidaritate, sute de români au anunţat că vor renunţa o perioadă să mai cumpere din acel lanţ de supermarketuri.

2 Responses

  1. De ce reprezentantii magazinului nu au fost sanctionati pentru ca nu au pus loa dispozitie locuri pentru persoane cu dizabilitati?
    Cei care ar trebui sa se autosesizese unde sunt?
    Nici acum nu e tarziu sa le faca o vizita. Si poate le da o amenda mai mare de 100 lei.

  2. Pun pariu ca daca era un cocalar intr-un BMW X5 sigur nu se legau de el! Si maimutoii aia s-au legat de unul care n-a avut fite si figuri in cap sau nu era tatuat pana-n cap! Asta-i Rromania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *