Baschet Sport

BASCHET – LIGA 1 – BCM Baia Mare va juca primul meci pe teren propriu luni, in compania gruparii BC Mures

Dupa o pauza de cinci ani, baschetul la nivel de seniori, revine intre panourile baimarene. Gruparea Baschet Club Municipal va evolua, in cea de a doua etapa a Ligii 1, pe teren propriu, meciul fiind programat luni, 19 octombrie, cu incepere de la ora 17.00, in sala de sport a Colegiului Economic “Nicolae Titulescu”.

Dupa o pauza de cinci ani, baschetul la nivel de seniori, revine intre panourile baimarene. Gruparea Baschet Club Municipal va evolua, in cea de a doua etapa a Ligii 1, pe teren propriu, meciul fiind programat luni, 19 octombrie, cu incepere de la ora 17.00, in sala de sport a Colegiului Economic “Nicolae Titulescu”. Baimarenii s-au impus in prima etapa in deplasarea de la CSM Oradea, astfel ca moralul echipei este unul bun, chiar daca tehnicianul Sebastian Man marturiseste ca mai este de muncit la capitolul defensiva. “Primul meci acasa, din 2008 incoace.

Sa speram ca va fi bine, noi avem incredere in noi si asteptam lumea la sala. Cred ca atuul nostru este in primul rand faptul ca venim dupa o victorie si avem entuziasm, in plus vrem sa multumim publicul baimarean. De partea cealalta, cei din Mures sunt o echipa tanara, o echipa satelit, astfel ca va fi un meci interesant. Cred ca mai avem inca de muncit la faza defensiva, pentru ca la Oradea am luat 78 de puncte, iar daca vrem sa fim o echipa de turneu semifinal trebuie sa lucram la acest capitol mai mult”, a declarat antrenorul Sebastian Man.

Baschetbalistii baimareni spera ca fanii vor umple sala de la CENT, mai ales ca intrarea la meci este libera, iar ei promit sa faca spectacol pe teren. “Sper sa fie un meci foarte bun, sper ca vom putea evolua cu aceeasi intensitate, ca o echipa si, la final, sa obtinem o victorie. Sper ca vor veni multi oameni sa ne vada jucand si va fi extrem de frumos, veti vedea. Promitem sa facem show, asa ca va asteptam sa ne vedeti facand un meci bun”, a declarat Chris Hampton. “Sper sa fie un meci bun, pentru ca la Oradea am jucat bine, mai ales ofensiv, iar acum trebuie sa ne pregatim pe faza de aparare, pentru ca acolo ne mai balbaim putin. Atuurile noastre cred ca sunt viteza si atacul”, a marturisit la randul sau Florin Dascalescu. In aceasta etapa se vor disputa si partidele dintre U BT Cluj si BC Timisoara, respectiv Universitatea Cluj si CSM Oradea.

Sursa: Tania Purcaru