Baschet Sport

BASCHET – BCM Baia Mare va juca, joi, primul amical din aceasta toamna. Elevii lui Sebastian Man vor intalni, in deplasare, gruparea Universitatea Cluj (VIDEO)

Vezi VIDEO
BCM Baia Mare continua pregatirile pentru primul sezon in Liga 1. Baschetbalistii baimareni au finalizat perioada de pre-sezon, focalizata in special pe pregatirea fizica si vor incepe partidele de verificare. Prima dintre acestea va avea loc maine, la Cluj-Napoca, in compania gruparii Universitatea.

Acesta va fi primul test al echipei antrenate de Sebastian Man si Dan Donca, cu mai putin de o luna inainte de debutul oficial al sezonului competitional.

“Primul meci amical, primul nostru test in care vom vedea cat de competitivi suntem la acest nivel. Vom intalni echipa Universitatea Cluj, o echipa ce doreste sa promoveze in primul esalon valoric. Perioada de presezon a fost o perioada grea, de acumulari, noi speram ca totul va fi bine, baietii muncesc mult si asteapta cu nerabdare primul meci”, a declarat antrenorul Sebastian Man.

Adversarul de maine al baimarenilor este o echipa cu traditie in baschetul romanesc, o grupare care in acest sezon va avea drept obiectiv promovarea in primul esalon valoric al tarii.

“Speram ca vom merge acolo si vom face o figura frumoasa. Dupa pregatirea pe care am facut-o in aceasta perioada am reusit sa ne inchegam foarte bine ca si echipa, suntem o familie si mergem la Cluj sa obtinem prima victorie. Cunosc echipa din Cluj, am evoluat la ei sezonul trecut, s-au mai schimbat jucatorii, dar este o echipa care pretinde si isi doreste promovarea, la fel ca si noi, dar speram sa mergem si sa castigam”, a declarat Cristi Florea.

Baimarenii sunt nerabdatori sa afle nivelul echipei lor si asteapta cu nerabdare partida de la Cluj.

“Cred ca va fi un prim test bun pentru noi, pentru a vedea nivelul la care suntem ca echipa. Sunt convins ca suntem pregatiti, am muncit foarte mult, in teren si dincolo de acesta, doar ca sa devenim uniti, sa fim o echipa, asa ca astept cu nerabdare sa jucam in Cluj”, a declarat Thomas Allan.

Meciul dintre Universitatea Cluj si BCM Baia Mare va avea loc maine, cu incepere de la ora 14.00, in Sala “Horea Demian”.

Sursa: Tania Purcaru