Baschet Sport

BASCHET – Andrei Dohi: “Sper sa facem o figura frumoasa” (VIDEO)

Vezi VIDEO
BCM Baia Mare va debuta duminica, 11 octombrie, in campionatul Ligii 1 de baschet, in deplasare la CSM Oradea. Elevii lui Sebastian Man si Dan Donca spera sa inceapa cu dreptul sezonul competitional si sa se intoarca acasa cu o victorie, extrem de importanta mai ales pentru moralul echipei.

Meciul, care va avea loc in Sala “Antonio Alexe”, cu incepere de la ora 17.00, se anunta unul extrem de dificil, adversara baimarenilor fiind o echipa puternica.

“Va fi un meci destul de greu, dar noi speram sa ne intoarcem cu o victorie. Suntem increzatori, ne-am pregatit bine, de cand am inceput antrenamentele si sper sa facem o figura frumoasa. Vom intalni o echipa care va avea dreptul sa foloseasca si jucatori de Liga Nationala, dar eu cred ca atuurile noastre vor fi experienta seniorilor si ambitia celor tineri de a alerga si de a lupta cat mai mult”, a declarat Andrei Dohi.

“Eu sper ca va fi un meci bun, toti vom da tot ce avem mai bun din noi si cred ca pana la final va fi bine. Vom intalni o echipa cu experienta, dar eu cred ca avem si noi atuurile noastre, iar forta grupului si munca in echipa sunt printre ele, asa ca speram sa fie bine”, a precizat la randul sau Lucas Tohatan.

Gruparea oradeana este satelitul echipei omonime din Liga Nationala, astfel ca are dreptul sa foloseasca si jucatori din primul esalon valoric. Cu toate acestea, baimarenii sunt optimisti si mizeaza pe entuziasmul lor in aceasta prima partida oficiala.

“Va fi un meci dificil, impotriva unei echipe satelit. Toate meciurile din deplasare impotriva acestor echipe vor fi grele, deoarece vor juca si cu jucatori din primul esalon. Cu siguranta atuul nostru in acest meci va fi entuziasmul”, a declarat tehnicianul Sebastian Man.

BCM Baia Mare are drept obiectiv in acest sezon formarea unei echipe competitive, astfel ca in urmatorii ani, jucatorii baimareni sa poata evolua, cu succes, chiar si la nivelul primului esalon valoric.

Sursa: Tania Purcaru