Afaceri - Economic

Bani în plus pentru ”Rabla”

Ministrul mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat că va face o analiză pentru suplimentarea fondurilor destinate Programului Rabla şi că, cel mai probabil, banii în plus ar putea fi alocaţi persoanelor fizice.

Concret, urmează să aibă loc discuţii cu reprezentanţii producătorilor de autovehicule din România şi cu reprezentanţii dealer-urilor din România, având în vedere că se intenţionează suplimentarea fondurilor pentru Programul Rabla.

„Încercăm să suplimentăm banii pentru Programul Rabla. Vom avea mai întâi discuţii cu reprezentanţii producătorilor de autovehicule din România, după care cu reprezentanţii dealer-urilor în România şi în urmă acestor discuţii şi a propunerilor pe care noi le vom face către ei, voi spune şi cât vom suplimenta şi dacă vom suplimenta pe Rabla persoane fizice, Rabla Clasic sau Rabla Clasic persoane juridice, unde nu s-au folosit toţi banii”, a declarat Graţiela Gavrilescu.

Potrivit ministrului, suplimentarea se va face după analize, urmând ca, cel mai probabil, să fie suplimentate fondurile pentru Rabla Clasic persoane fizice.

Bugetul stabilit pentru programului Rabla Clasic a fost, pentru 2017, de 180 de milioane de lei, iar cel pentru Rabla Plus, de 45 de milioane de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *