Actualitate

„Balul Crăciunului”, organizat de ACS Venus Maramureș

ACS Venus Maramureș vă invită la evenimentul caritabil „Balul Crăciunului”, care va avea loc în data de 20 decembrie, începând cu ora 17:30 la GHR Evenimente (Restaurantul Ghitta- Str. Mocirei nr.1, Baia Mare) 

Balul Crăciunului este un eveniment caritabil care se va concretiza într-o seară magică în care participanții vor putea să ia o cină festivă, să asiste la un concert de colinde live, să participe la o degustare de vin, să liciteze pentru obiecte de artă a celor mai importanți pictori băimăreni și produse produse sportive cu semnături speciale. Un argument în plus îl reprezintă o prezentare de modă a fetelor de la ACS Venus Maramureș.

Banii încasați de la acest eveniment vor fi folosiți pentru sprijinirea Școlii Gimnaziale Speciale din Baia Mare la care învață aproximativ 300 de elevi în regin CES (cerințe educaționale speciale) și pentru promovarea fotbalului feminin.

Organizatorii au pregătit multe alte suprize printre care și o tombolă dar și prezența unor invitați surpriză.

Alte informații puteți obține de pe pagina echipei ACS Venus Maramureș sau de la Boloș Călin, președintele clubului Venus și organizatorul acestui eveniment caritabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *