Actualitate

BAIMAREAN SPANZURAT – Parintii tanarului spanzurat in parc pun sinuciderea pe seama anturajului

Sfasiati de durere sunt parintii tanarului de 19 ani, care in cursul zilei de ieri, 20 iunie, si-a pus capat zilelor in parcul municipal din Baia Mare. Ei au marturisit ca erau de cateva zile cu inima stransa, deoarece baiatul a lipsit de acasa. Ioan Cosmin Hoja nu s-a mai intors insa la familia sa, fiind descoperit spanzurat de creanga unui copac.

“Ieri dupa-amiaza ne-au chemat la politie si ne-au spus ca l-au gasit in parc spanzurat. Noi n-am stiut, numa’ or venit acasa doi politisti si sa ne prezentam la politie. Ne-a aratat fotografia cu el si ne-a intrebat: «Asta e?». Am zis ca da si in clipa urmatoare ne-au zis «Apoi ii bai! S-a spanzurat»”, a marturisit tatal baiatului.

Desi s-ar parea ca gestul extrem al tanarului a fost cauzat de o deceptie in dragoste, parintii cred ca vina o poarta anturajul suspect in care s-a invartit in ultima perioada.
El stie in ce anturaj s-a bagat si ce a facut… L-am vazut cu urme pe la nas si l-am intrebat chiar daca se drogheaza. La mine acasa nu s-or adus droguri sau chestiuni de genul asta, dar niciodata nu stii…”, a declarat, printre lacrimi, mama baiatului.

Femeia spune ca ultimii care i-au vazut copilul au fost cativa locatari ai blocului. In cursul zilei de sambata, Cosmin a apelat la o vecina pentru a-si schimba hainele. Desi era la o aruncatura de bat de casa, el a evitat sa isi intalneasca parintii. Exista si informatii conform carora el ar fi avut cateva rani in urma unei batai.

Corpul neinsufletit al tanarului a fost descoperit aseara, de cativa baimareni iesiti la plimbare in parcul municipal. Copacul de care s-a atarnat se afla in padurea din spatele cladirii Ocolului Silvic. Politistii fac inca verificari pentru a vedea imprejurarile in care a avut loc tragedia.

CITESTE SI:
ACTUALIZARE – SINUCIDERE – Tanar din Baia Mare gasit spanzurat in parcul municipal (VIDEO)
Sursa: Anca Popescu