Comunitate

Baia Mare ar putea avea un Centru Sportiv Naţional

Ministerul Tineretului si Sportului  ar putea infiinta un  Centru Naţional Sportiv în Baia Mare, daca municipalitatea va inapoia bazele sportive pe care le-a primit de la minister in urma cu 3 ani de zile, dar in care nu s-a investit nici macar un leu.  Anunţul a fost făcut de reprezentaţii municipalităţii, care se arata totusi sceptici cu privire la faptul  ca ministerul de resort va investi in aceste baze

”Am ajuns la un numitor comun cu cei de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi am început procedurile de împărţire a terenurilor, astfel încât Sala Polivalentă „Lascăr Până” şi terenul de atletism să fie componente în cadrul Centrului Naţional Sportiv. Nu avem niciun fel de orgoliu şi vom face toate diligenţele pentru a retransmite Ministerului Tineretului şi Sportului cele două obiective, dar cu anumite condiţii. Dorim că Centrul să se numească Lascăr Până, sediul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare să rămână la Sala Polivalentă „Lascăr Până” şi echipele care aparţin autoritatiilor locale, judeţene dar şi inspectoratului şcolar să aibă acces gratuit în incinta acestor baze sportive. Proiectul de hotărâre care vizează aceste aspecte va fi supus atenţiei consilierilor locali la şedinţa din luna septembrie. Sperăm în seriozitatea Guvernului României şi nu mă opun în redarea spre administrare a celor două baze sportive. Nu va ascund că sunt sceptic însă şi am specificat în cadrul hotărârii de Consiliu Local faptul că dacă nu se investeşte în cele două baze sportive, ele vor revenii în administrarea Municipiului Baia Mare ” a arătat primarul municipiului Baia Mare .

Proiectul de hotărâre care vizează aceste aspecte va fi supus atenţiei consilierilor locali la şedinţa din luna septembrie.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *