Actualitate

BAIA MARE – Top 6 imagini alese de pe Instagram

Se spune că “acasă” este locul în care îți e și inima, iar aceasta este cu siguranță în orașul lor, acolo unde luna aceasta hainele de sărbătoare sunt în prim plan. Baia Mare este pregătită să ofere cele mai frumoase clipe cetățenilor săi în prag de sărbători.

În prezentul articol sunteți invitați să vă bucurați de ceea ce are Baia Mare mai frumos de oferit în această perioadă. Vă prezentăm top șase fotografii reprezentative din orașul nostru, postate pe Instagram și realizate în ultima săptămână.

1,2,3. Dodo Mesaros (@dodomesaros)

Nr. 1: Fotografia, realizată de un tânăr talentat, este surprinsă din cel mai înalt punct vizitabil din centrul istoric al municipiului, Turnul Ștefan. Orașul, fotografiat de la înălțime, prezintă o liniște aparte și o nemărginire perfectă.

Nr. 2: Același loc, același autor și același peisaj care te lasă fără grai. Orașul, cunoscut nu doar pentru bogățiile subterane, ci și pentru împrejurimile care conferă o frumusețe aparte locului este încadrat perfect în această fotografie,reușind să accentueze atât vârsta orașului, dar și peisajele incredibile.

Nr. 3: Centrul istoric al orașului are multe de arătat, mai ales dacă modul în care este fotografiat este unul unic. Cea de-a treia fotografie, realizată tot de @dodomesaros, ne prezintă orașul văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat. Culorile văzute din Turnul lui Ștefan sunt perfecte, iar munții parcă formează o fortăreața în jurul orașului.

4. Tudor Gardoș (@tudor91)

Un alt tânăr talentat a reușit să atragă atenția cu o fotografie ce ilustrează Baia Mare îmbrăcată in straie de sărbătoare. Centrul Vechi al orașului este în așteptarea artificiilor, al colindelor și al șampaniei. Bradul frumos împodobit ne așteaptă să ne bucurăm împreună de tot ceea ce poate oferi orașul nostru.

5. Camelia Hendre (@camihendre)

Cea de-a cincea imagine, surprinsă asemenea de o domnișoară care apreciază frumosul, este realizată pe Bulevardul Traian, într-o dimineață obișnuită. Cerul, în culori pastelate și strada împodobită multicolor ilustrează o imagine a unei dimineți perfecte, genul de dimineață care îți face ziua mai bună.

6. Breban Cristi (@evilboarder)

Cea de-a șasea fotografie, realizată bineînțeles, tot de un tânăr talentat al orașului, într-o dimineață de marți, surprinde strada Pictorilor încadrată de norii roșiatici. Turnul din sticlă al bisericii conturează perfect imaginea unui cer multicolor.

Dacă nu ați luat la pas până acum orașul, sperăm că aceste fotografii să vă convingă să o faceți. Orașul Baia Mare are atât de multe de arătat și oferit, încât merită străbătut fiecare colțișor.

Petra Gromucz

2 Responses

    1. @AKA P: s-a modificat. Mulțumim pentru sesizarea greșelii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *