Actualitate

Baia Mare, sub asediul nămeţilor. Cursuri suspendate în şcolile băimărene – FOTO

Ninge necontenit în Maramureş. Drumuri blocate, TIR-uri ajunse în şanţ, trafic restricţionat. Se pare că utilajele  de deszăpezire nu fac faţă ninsorii abundente. Zăpada dă bătăi de cap şi băimărenilor, care s-au trezit în această dimineaţă îngropaţi în nămeţi.

Băimărenii se plâng pe reţelele de socializare că nu pot ajunge la serviciu sau că străzile lăturalnice sunt lăsate de izbelişte, pentru că acolo nu ajung utilajele. Părinţii se plâng că nu şi-au putut duce copiii la şcoală.

O decizie de ultimă oră a fost luată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Baia Mare, care a decis să suspende cursurile școlare joi şi vineri, respectiv 17-18 ianuarie, datorită ninsorilor abundente şi a fenomenelor meteorologice prognozate pentru zilele următoare.

Si pentru copiii si parintii din Baia Mare deplasarea catre unitatile de invatamant este greoaie si, in acest context, astazi este ultima zi de cursuri pentru gradinitele, scolile si liceele din Baia Mare. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Maramures se va conforma acestei decizii.

Catalin Chereches, presedinte CLSU Baia Mare: “Am convocat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta si, chiar daca ieri, cei de la nivel judetean nu au acceptat, astazi am decis in calitate de presedinte CLSU sa suspendam cursurile maine si poimaine la gradinitele, scolile si liceele din Baia Mare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *