Administratie

În Baia Mare a început “Operaţiunea Asfaltarea”. Strada George Coşbuc, finalizată în patru zile – FOTO

În municipiul Baia Mare a început Operaţiunea “Asfaltarea”. După ce muncitorii au finalizat strada George Coşbuc, urmează şi alte artere intens circulate din oraş.

Finalizarea în timp record a lucrărilor a fost posibilă, în mare parte, datorită faptului că în zonă a fost oprită circulaţia.

“Le mulțumesc băimărenilor care m-au scuzat pentru oprirea circulației timp de 4 zile, cât a durat execuția lucrării pe primul tronson al străzii George Coșbuc.Săptămâna aceasta urmează strada Hortensiei, care va fi integral finalizată.”, a declarat Cătîlin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

În ceea ce priveşte priorităţile municipalităţii pentru acest an, primarul spune că urmează lucrări de amploare în cartierele băimărene. De altfel, Cherecheş a reiterat priorităţile pe care şi le-a fixat la începutul acestui an în ceea ce priveşte infrastructura, respectiv principalele artere din oraş, dar şi finalizarea parcărilor din cartiere care nu au fost finalizate în anii anteriori.

“În general, prioritățile mele pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pentru anul acesta sunt:

– Străzile pietruite sau cu macadam afectate de lucrările de înlocuire a rețelelor pentru apă și canalizare realizate anii trecuți;
– Integral străzile, aleile, trotuarele și parcările din cartierele Griviței, Săsar, Gării, Depozitelor, Republicii și Traian, Ferneziu, Firiza, Valea Borcutului;
– Parcările din cartiere începute în 2015 și 2016 și nefinalizate sau aduse la nivel de piatră spartă”, a mai spsu Cherecheş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *