Comunitate

BAIA MARE – Actiunea “Primul meu ghiozdan”, la final. Peste 1.200 de elevi din clasele pregatitoare au primit rechizite scolare si ghiozdane (VIDEO)

Vezi VIDEO
Actiunea “Primul meu ghiozdan” a fost finalizata cu succes. Astazi, elevii din clasa pregatitoare de la scolile “Vasile Alecsandri”, “Simion Barnutiu”, “Petre Dulfu”, “Octavian Goga”, “Nicolae Balcescu”, “Mihail Sadoveanu” precum si cei ai Liceului de Arte au primit rechizite si ghiozdane din partea Administratiei Publice Locale a municipiului Baia Mare.

Proiectul, aprobat de alesii locali la initiativa primarului Catalin Chereches, a prevazut dotarea cu rechizite scolare a tuturor elevilor din municipiul Baia Mare care au pasit pentru prima data in scoala.

Astazi, peste 330 de elevi din clasa pregatitoare au primit rechizite scolare si ghiozdane din partea Administratiei Publice Locale a municipiului Baia Mare. Plini de emotie, majoritatea dintre ei s-au aratat bucurosi de noile “daruri” pe care le-au primit.

“Am primit un ghiozdan si am mai primit creioane, caiete, plastilina. Foarte multe lucruri. Imi plac foarte mult. Nu am avut rechizite la mine cand am venit azi dimineata la scoala”, a spus Jozsef, un elev al Scolii “Petre Dulfu” din Baia Mare.

“La scoala e prea frumos. Imi place mult. Azi am primit un ghiozdan cu radiera, creioane, caiete. De toate felurile. Si pensula”, a spus Roxana. 

Actiunea de distribuire a rechizitelor scolare si ghiozdanelor in scolile din Baia Mare s-a finalizat astazi. In urma acesteia, 1.220 de micuti din clasa pregatitoare au primit rechizite necesare pentru a-si desfasura activitatea educationala.

“Este o chestiune care tine de prioritatile noastre si de dorinta noastra de a face din scoala o adevarata oglinda a orasului nostru. Daca vom sti sa investim in scoala, daca vom sti sa investim in copii atunci cu siguranta ca si orasul nostru si judetul nostru si tara noastra vor avea un destin fericit”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

Sursa: Simona Vasiac