Invatamant

Auxiliarele din învăţământ nu mai sunt valabile

Niciun material auxiliar nu mai este valabil începând de astăzi. Cel putin asa  a anunţat, miercuri, ministrul Educaţiei, Liviu Pop. Aesta a declarat  că în cel mult 30 de zile o comisie va elabora normele metodologice care vor sta la baza avizării materialelor auxiliare care vor putea fi folosite de către elevi şi profesori.

Liviu Pop a spus, într-o conferinţă de presă, că a constatat că ordinul de ministru emis în 2002 şi care stătea la baza materialelor auxiliare nu a mai fost actualizat, asa incat sa anuntat ca el niviunul nu mai este valabil. nu mai este valabil.

„Începând de astăzi,(9august) auxiliarele nu mai sunt valabile. Niciun material auxiliar nu este omologat, iar în maximul 30 de zile, o comisie (…) va elabora normale metodologice care vor sta la baza avizării şi acreditării acestor auxiliare, astfel încât să avem o zonă clară a acestora”, a susţinut Liviu Pop.

El a precizat că de evaluarea acestor materiale auxiliare se va ocupa Ministerul Educaţiei, doar dacă va avea avizul conform al inspectoratului şcolar şi al asociaţiei de părinţi din unitatea de învăţământ.

 

 

Sursa:aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *