112

Autoturism plin cu ţigări de contrabandă, oprit de poliţiştii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 5.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, pe care doi cetățeni ucraineni încercau să le transporte cu un microbuz și ulterior să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Dcsoperirea a fost facuta in 24 august cand un echipaj mobil al poliției de frontieră a oprit în trafic pentru control,  un autovehicul marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Ucraina, în care se aflau două persoane de sex masculin. Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat, în interiorul microbuzului, mai multe colete voluminoase în care erau țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care autovehiculul împreună cu cei doi cetățeni ucraineni au fost duși la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma unui control amănunțit efectuat asupra microbuzului au fost descoperite 10 colete cu țigări de diferite mărci care conțineau 5.000 pachete țigări, în valoare de 58.500 lei.

În cauză, întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi cetățeni ucraineni sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *