112

Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la graniţă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Audi A4, ce figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

Ieri, 14.12.2018, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Gelu K., în vârstă de 34 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Audi A4 înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat că autoturismul în cauză era semnalat că “bun căutat pentru confiscare”, iar în evidenţele Interpol figura ca fiind furat, ambele alerte fiind introduse de autorităţile din Marea Britanie în data de 07.12.2018.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *