Administratie

Autorităţile judeţene pregătesc patru evenimente menite să promoveze imaginea judeţului ! Vezi despre ce este vorba

Nu mai mai putin de patru evenimente  vor fi organizate in perioada noiembrie-decembrie  de catre Consiliul judetean, pentru promovarea Maramuresului. Asta dupa ce alesii judeteni, convocati in sedinta extraordinara si-au dat acordul in acest sens.

Este vorba despre aniversarea a 25 de ani de la infiintarea Consilului judetean Maramures, despre participarea la Targul de Turism al Romaniei editia de toamna, sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la Bruxelles si Londra, respectiv traditionalul de acum  “Craciun  in Maramures”.

Potrivit hotararii adoptate cheltuielile ocazionate de organizarea evenimentelor mentionate se ridica la suma de 280,00 mii lei, bani care vor fi luati din bugetul pr0priu al judetului. In plus pentru organizarea si desfasurarea in conditii optime ale manifestarilor amintite consilierii judeteni au aprobat si incheirea unui protocol de colaborare cu mai multe instituii de cultura intre care Ansamblul Transilvania, Muzeul de Etnografie si Arta Populara  sau  Scoala populara de Arta ‘Liviu Borlan’ .

“”Evenimentle de promovare a judetului Maramures care se vor desfasura in perioada noiembrie – decembrie 2017, vor valorifica identitatea culturala a Maramuresului, resursele sale materiale si spirituale , printr-0 serie de actiuni derulate atat in Maramures cat si in Bucuresti Bruxelles sau Londra. Prin intermediul acestora  Consiliul judetean Maramures isi propune sa promoveze judetul atata din punct de vedere cultural , folcloric dar si ca destinatie turistica consacratat  prin valorile si resursele sale ‘ a aratat seful adminstratiei judetene Gabriel Zetea .

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *