Actualitate

ACTUALIZARE: Un tânăr de 27 de ani a ajuns în comă la spital /Autocar plin cu turişti din Baia Mare, implicat într-un grav accident rutier

 

Un autocar plin cu turişti din Baia Mare şi Satu Mare a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, petrecut în aceasta seară, pe DN 1C între localităţile Coplean şi Catcau. În urmă coliziunii dintre autocar şi un autoturism mai multe persoane au fost rănite. La locul accidentului au fost trimise numeroase echipaje de salvare. De asemenea, de la Cluj-Napoca a fost trimis o ambulanţă pentru victime multiple. Potrivit primelor informaţii, autocarul pornise cu turişti din Satu Mare şi Baia Mare spre Litoralul Marii Negre.

În total, 8 persoane au fost transportate la spital. Şoferul autoturismului se află în stare gravă, la locul accidentului fiind trimis un elicopter SMURD pentru a-l prelua.

Potrivit ultimelor informaţii la nivelul judeţului Cluj a fost activat Planul Roşu de intervenţie pentru gestionarea evenimentelor cu victime multiple.

ACTUALIZARE:

Autocarul transporta 25 de pasageri pe ruta Satu-Mare – București și s-a  răsturnat înafară carosabilului  după ce un tânăr de 27 de ani care conducea un autoturism pe direcția Dej – Baia-Mare a  pătruns pe contrasens și a acroșat o autoutilitară, iar apoi autocarul. În urmă impactului, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 27 de ani domiciliat în județul Sălaj, a fost grav rănit și a rămas încarcerat. Șapte persoane din autocar au ajuns la Spitalul Municipal Dej, cu răni care nu le pun viață în pericol. Pentru șoferul de 27 de ani, aflat în comă, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD. Acesta a fost transferat la o clinică din Târgu Mureș, unde medicii se luptă să-i salveze viață, fiind în stare critică. Pasagerii autocarului au fost preluați în aproximativ o oră de microbuzele puse la dispoziție de firmă de transport și și-au continuat drumul spre destinație.  Circumstanțele în care sa produs accidentul fac obiectul unei cercetări deschise de polițiștii de la rutieră.

 

Sursa:/www.vasiledale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *