112

AU SARBATORIT EGALUL – Doi tineri din Baia Mare s-au urcat pe o cladire si au sarbatorit egalul Romaniei cu Finlanda (VIDEO)

Vezi VIDEO – camere de supraveghere
Vezi
VIDEO
Doi tineri aflati sub influenta bauturilor alcoolice au facut-o “lata” de tot astazi dimineata in Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Cei doi au crezut ca pot scapa de politie si au urcat pe o cladire aflata in reabilitare.

Cum erau bauti bine, unul dintre ei a alunecat si a cazut in gol lovindu-se de o … roaba. Un echipaj al ISU Maramures a fost chemat de politisti in zona pentru a-l cobori de pe cladire pe cel de-al doilea tanar.

Cel care a cazut a fost preluat de echipajul Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures si a fost dus la UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. In urma autosanitarei a mers si un echipaj al Jandarmeriei Maramures. Tanarul a fost investigat de catre medici, insa a facut un circ urias, injurand pe oricine ii iesea in cale. Cum ranile suferite nu necesitau internare, cadrele medicale au chemat Jandarmeria, care l-a preluat pe individ si l-a dus la audieri la sediul Politiei Maramures. 

Deocamdata nu stim exact care au fost motivele pentru care cei doi indivizi au vrut sa se ascunda de politie.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor furnizate de IPJ Maramures, apelul la 112 a fost facut in jurul orei 4.50 de o baimareanca in varsta de 48 ani. Aceasta a spus ca pe acoperisul imobilului sunt doua persoane. La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei. Baimareanul in varsta de 26 ani a alunecat si a cazut de pe imobil, fiind transportat la spital. Acolo el a refuzat internarea. Celalalt baimarean in varsta de 24 ani a fost identificat. Politistii spun ca apelanta poate depune plangere la politie daca vor constata ca indivizii au distrus bunuri. Cei doi nu au putut spune politistilor cum au ajuns pe acoperisul cladirii deoarece erau sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa: Vasile Dale