Actualitate Administratie

Au jurat! Nouă conducere a judeţului Maramureş a fost învestită oficial în funcţie

Judeţul Maramureş are conducere nou nouţă. Asta după ce, în cadrul unei ceremonii, noul reprezentant al guvernului în teritoriu, Vasile Moldovan, dar şi locţiitorul acestuia Alexandru Cosma, au depus juramatul de credinţă. Ceremonia, la care a participat şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Mihai Dan Chirică, a început cu intonarea Imnului de Stat al României. dar şi cu citirea hotărârilor care stau la baza numirii celor doi în funcţii. De îndată ce au depus jurământul prefectul şi subprefectul de Maramureş au şi fost puşi la treabă de Mihai Dan Chirică.

“Ştiu că aici, la Instituţia Prefectului, sunt nişte probleme şi că v-aţi zbătut să le rezolvaţi. Am încredere în dvs, domnule prefect Vasile Moldovan şi dle subprefect Alexandru Cosma, că veţi face o echipa solidă care va face faţă tuturor problemelor din judeţ şi sper că problemele din momentul de faţă să fie rezolvate cât mai urgent.”

La rândul sau Sebastian Mihai Luput, fostul prefect al judeţului, a dorit să ureze succes noi echipe care va conduce Maramureşul. “Acum, la sfârşit de mandat, după o perioada în care am muncit în această instituţie, sunt fericit că mi-am făcut treaba pentru care am fost investit. Am reprezentat trei guverne, şi eu zic că am reprezentat judeţul Maramureş cât se poate de onorabil. Mulţumesc echipei de la Instituţia Prefectului şi domnului subprefect, cu care am făcut o echipa deosebită. Împreună am reuşit să demonstrăm că Instituţia Prefectului poate fi condusă şi de prefecţi care nu sunt implicaţi politic. Urez succes noii echipe şi să reuşească să păstreze această instituţie în echilibru şi echidistantă.” – a spus Sebastian Luput.

Proaspăt uns prefect Vasile Moldovan le-a mulţumit invitaţilor pentru prezenţa si a dat asigurări că în nouă funcţie nu va face politică ci doar administraţie. “Nu sunt membru de partid şi singură politică pe care o voi face că prefect va fi politică cetăţeanului judeţului Maramureş. Această funcţie este o provocare care mă onorează şi mă responsabilizează deopotrivă. Voi lupta pentru respectarea drepturilor omului şi pentru păstrarea tradiţiilor şi obiceiurilor în Maramureş” a spus noul reprezentant al guvernului în Maramureş.

La rândul sau subprefectul Alexandru Cosma a declarat că este onorat de încrederea pe care i-a arătat-o premierul Tudose şi a dat asigurări că îşi va alătură eforturile celor care vor duce la îndeplinire programului de guvernare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *