112

Au curs amenzile pe drumurile din Maramureş ! Vezi pentru ce s-au dat cele mai multe sacţiuni

Peste 130 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în acest week-end, participanţilor la trafic care au fost depistaţi de poliţişti în timp că încalcă regulile de circulaţie

Pe DN 1C Baia Mare-Şomcuţa Mare, DJ108A Ardusat-Farcasa şi DN18 Vişeu de Sus-Moisei, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză. Folosind pistolul radar, poliţiştii au depistat 55 de depăşiri ale limitei de viteză iar în 11 cazuri şoferii au rămas fără permisele de conducere.

Acţiuni similare au avut loc şi la Seini, la Sarasau şi pe DN 19 la Săpânţa. La Cavnic, poliţiştii rutieri au acţionat împreună cu specialiştii Registrului Auto Român – filiala Maramureş, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor aflate în circulaţie, iar în şase cazuri în care au fost constatate nereguli, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

În urmă controalelor efectuate poliţiştii au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 85.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *