112

Au ajuns la spital ! Trei tineri care veneau de la discotecă victime ale unui accident rutier

Patru tinerii maramureşeni au fost grav răniţi după ce maşină în care se aflau s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs în localitatea Rogoz – Tg Lăpuş, în dimienata zilei de 3 septembrie. Tinerii veneau de la discotecă şi în ciuda faptului că a consumat băuturi alcolice, şoferul nu s-a sfiit să conducă. Potrivit vasile dale.ro în Rogoz, şoferul de 32 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului dar şi de un stâlp din lemn.

În urmă impactului violent cei trei pasageri au rămas prinşi între fiarele contorsionate sia fost nevoie de intreventia celor de la Isu Maramureş pentru descarcerare .

Cei trei pasageri, două fete în vârstă de 24 şi 22 ani şi un bărbat de 30 ani, toţi din Tg Lăpuş, au ajuns la spital în stare gravă. Şoferul s-a ales cu răni uşoare şi aşteptată rezultatel probeleor bilogice dat fiind faptul că testul cu etilotestul a arătat că acesta avea la monetul accidentului o alcoolemie de 0,68 la mie în aerul expirat .

 

 

 

 

 

foto:arhiva

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *