Sport x-Sport

ATLETISM – Baimarenii au cucerit noua medalii la Balcaniada de masters de la Salonic (VIDEO)

Vezi VIDEO
La finalul saptamanii trecute, pe stadionul PAOK din Salonic s-au disputat intrecerile Campionatului Balcanic de atletism masters, competitie la care au participat peste 800 de sportivi din 12 tari. Baia Mare a fost reprezentata de doi atleti veterani, acestia reusind sa cucereasca nu mai putin de noua medalii, 6 de aur si trei de bronz.

Astfel, Monica Hordo a obtinut titlul de campioana balcanica la saritura in lungime si la stafeta 4×100 m si medalie de bronz la stafeta balcanica, in timp ce Carol Farcas a cucerit medalii de aur la 100 si 300 m garduri, stafeta 4×100 m si stafeta balcanica, respectiv medalii de bronz la 100 m si 200 m.

Cea de-a 25-a editie a Campionatului Balcanic pe pista a avut loc pe un teren foarte greu, suprafata sintetica fiind neingrijita, foarte dura si fisurata in mai multe locuri, lucru care le-a dat batai de cap sutelor de concurenti prezenti la Salonic.

Cei doi baimareni au contribuit din plin la “zestrea” Romaniei, care a reusit sa ocupe, la aceasta intrecere, locul 1 pe natiuni, in clasamentul medaliilor.

Sursa: T.P.