Anunturi - Informatii Utile

Atenţie şoferi, cod galben de polei în Maramureş!

Atenţie şoferi,cod galben de polei în Maramureş! În intervalul orar 10.00-12.00, în zona joasă a judeţului Maramureş vor fi precipitaţii mixte care, izolat, favorizează depunerea poleiului.

Stratul de zapada masoara: 122 cm la Cavnic, 103 cm in Pasul Gutai, 102 cm la Firiza, 95 cm la Baiut, 74 cm la Coroieni, 67 cm la Luhei, 62 cm la Grosii Tiblesului, 55 cm pe Valea Viseului, 51 cm in Baia Borsa, 48 cm la Moisei si Poiana Borsa, 46 cm pe Valea Vaserului, Bistra si la Razoare, 45 cm la Targu Lapus, 44 cm la Suciu de Jos, 37 cm la Feresti, 35 cm la Mara si Vadu Izei, 34 cm la Vf. Iezer,24 cm la Ocna Sugatag, 23 cm in Baia Mare.

Vremea va fi astazi in judet usor mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros si temporar vor cadea precipitatii mixte, favorizand depunerea de polei. La munte vor predomina ninsorile si izolat cantitatile de apa vor depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare indeosebi in zona montana, iar pe crestele montane va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 3 grade, iar cele minime intre -3 si 0 grade. Izolat se va semnala ceata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *