112

Atenţie maramureşeni! Un nou tip de înşelăciune face ravagii printre şoferi

Atenţie maramureşeni! Un nou tip de înşelăciune face ravagii printre şoferi. Şarlatania a fost semnalată de Lazăr Dănuţ pe un grup al şoferilor din judeţ.

“Dragi prieteni și în județul nostru au apărut indivizi cu număr de înmatriculare străin care pretind ca au mașina defecta și cer bani pt motorina în schimbul cărți de identitate s-au a unor obiecte din aur dar care se dovedesc a fi metal ieftin. Ai recunoaștem după mașini cu număr străin cu avariile pornite și capota ridicata. Când întâlniți astfel de indivizi sunați la 112 și anunțați urgent politia. Atenție!!!”, a scris acesta.

Postarea lui a adunat rapid mai multe aprecieri şi comentarii de la alţi şoferi care au întâlnit acelaşi tip de fraudare.

“Si eu am patit-o in Seini … erau doi idioti cu un Bmw 520 model mai vechi lovit in spate :)) s-au prefacut ca nu stiu romana si tot incercau sa scoata bani de pe mine aratandu-mi ghiulurile lor de “aur” , a scris Coptil Catalin.

One Response

  1. Mare atenție și la un audi A6 cu numere de Germania ,se dădea drept un cetățean turc , aceeași chestie ca a rămas fără motorina și nu ii merge cardul , dorea sa lase tot așa obiecte din aur pentru bani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *