112 Actualitate

ATAC ARMAT în faţa unei şcoli din Marea Britanie

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat luni dimineaţă, în apropierea unei şcoli primare de lângă oraşul Bury, situat în zona metropolitană Manchester, Marea Britanie, bărbatul fiind transportat la spital în stare gravă, informează site-ul cotidianului The Sun.

Poliţia a fost alertată de localnici care au auzit o serie de împuşcături. Aceştia au declarat că victima, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată ulterior la spitalul Fairfield din Bury, unde se află într-o stare gravă, fiind împuşcat în “partea superioară a corpului”.

Inspectorul-şef, Phil Spargeon, din cadrul poliţiei oraşului Bury a declarat: ”Am înţeles că acest incident va crea îngrijorare în comunitate, dar vrem să asigurăm populaţia că ne ocupăm cu prioritate de acest eveniment”

”La faţa locului şi în zona adiacentă au fost deplasate mai multe echipaje ale poliţiei ce efectuează o serie de anchete şi încearcă să îi găsească pe cei responsabili de acest incident şocant. Investigaţia se află în stadiul incipient şi avem o echipă de detectivi care lucrează pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-au desfăşurat evenimentele, cerem ca toţi cei care deţin informaţii să contacteze imediat autorităţile”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *