Actualitate

ASTRE SI DESTIN – Ce spun astrele pentru perioada 9 – 15 iulie (VIDEO)

HoroscopVezi VIDEO
In saptamana 9 -15 iulie, Luna va tranzita semnele Pesti, Berbec si Taur. Trecerea Lunii prin zodia Pesti va insemna o usoara tendinta de a amana anumite responsabilitati, dar se va accentua si nevoia de protectie in relatiile sau in situatiile in care ne aflam. O data cu trecerea lunii prin zodia Berbec, se va activa simtul aventurii, dorinta de a experimenta noi lucruri, de a indrazni sa spunem lucrurilor pe nume.

Totodata, va exista o oarecare agresivitate si lipsa de rabdare in relatiile cu persoanele apropiate. Spre sfarsitul saptamanii, trecerea Lunii prin semnul Taur va insemna activarea simtului posesivitatii, a incapatanarii, a conservatorismului, dar si dorinta de a munci cu seriozitate si responsabilitate.

Ce alte recomandari face pentru zilele urmatoare astrologul Vasile Colopelnic aflati din materialul VIDEO atasat, dar si din emisiunea “Astre si destin”, difuzata la Televiziunea eMaramures in fiecare vineri, de la ora 17.00.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.
Sursa: eMM.ro