Actualitate

ASTRE SI DESTIN – Ce spun astrele pentru perioada 25 iunie – 1 iulie (VIDEO)

Foto: HoroscopVezi VIDEO
Saptamana care incepe in 25 iunie se anunta una dinamica, dupa cum indica pozitia astrelor. Luna in faza de crestere va permite dezvoltarea proiectelor personale, pentru ca aduce un plus de ambitie si pasiune. Astrologii sugereaza ca e un moment prielnic si pentru introspe ctie, dar si penru rezolvarea unor probleme care au legatura cu ceilalti. De asemenea, Soarele in Rac – simbol al maternitatii si feminitati – va spori nevoia de siguranta, caracteristica nativilor din aceasta zodie fiind tocmai dorinta de a se simti protejati si apreciati. Un element astrologic important al perioadei 25 iunie – 1 iulie este tranzitul Lunii prin Fecioara, Balanta si Scorpion, sfatul fiind acela de a fi atenti la calcule si parteneriatele de orice fel.

Astrologul Vasile Colopelnic a mai precizat ca spre finalul saptamanii vor urma lectii importante care pot aduce tranformari radicale in viata noastra si de care trebuie sa se tina cont. Ce alte recomandari face pentru zilele urmatoare astrologul Vasile Colopelnic aflati din materialul VIDEO atasat, dar si din emisiunea “Astre si destin”, difuzata la Televiziunea eMaramures in fiecare zi de vineri, de la ora 17.00.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.
Sursa: eMaramures.ro