Actualitate

ASTRE SI DESTIN – Ce spun astrele pentru perioada 23 – 29 iulie (VIDEO)

HoroscopVezi VIDEO
Perioada 23-29 iulie este marcata de intrarea Soarelui in Semnul Leu. Potrivit astrologilor, Leul inseamna o energie dominanta, masculina, o energie a actiunii, a stralucirii, a puterii. Se stie ca Napoleon, care facea parte din acest semn zodiacal, a tintit mereu locul I in tot ceea ce facea. Specialistii sustin ca in fiecare individ exista acea trasatura a leului care trebuie descoperita, iar in anumite situatii existentiale fiecare dintre noi ar trebui sa se simta conducator. Verbul specific leului este “a voi”, de aceea vointa presupune un dat de la natura care, prin cultura, poate fi “modelat” la un nivel care convine.

Astrologii atrag, insa, atentia ca mandria si orgoliul sunt alte caracteristici ale semnului, asa ca este nevoie ca acel verb “a voi” sa fie plasat astfel incat sa protejeze, sa ajute pe cei din jur. Intrucat leul este considerat regele junglei, acesta trebuie, prin generozitatea sa, sa-si apere subordonatii, iar calitatile de conducator sa fie ridicate la rang de virtute.

Tot in aceasta perioada, Luna se afla in faza de crestere, un alt suflu energetic care ne ajuta sa dezvoltam tot ceea ce facem, sa imbunatatim activitatile in care suntem implicati.

Luna tranziteaza, in intervalul 23-29 iulie, semnele Fecioara, Balanta, Scorpion si Sagetator, ceea ce inseamna ca va fi o saptamana incarcata de influente date de asocieri si colaborari, evenimente care scot in evidenta ceea ce nu functioneaza. Vor exista anumite pierderi din punct de vedere material care vor fi, insa, compensate cu alte castiguri pe plan sentimental, sufletesc.

Ce alte recomandari face pentru zilele urmatoare astrologul Vasile Colopelnic aflati din materialul VIDEO atasat, dar si din emisiunea “Astre si destin”, difuzata la Televiziunea eMaramures in fiecare vineri, de la ora 17.00.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.
Sursa: eMM.ro