Actualitate

ASTRE SI DESTIN – Ce spun astrele pentru perioada 2 – 8 iulie (VIDEO)

HoroscopVezi VIDEO
Ne aflam in zodia Rac, iar pentru perioada 2 – 8 iulie fenomenul de luna plina va fi unul marcant. Incapatanarea exagerata, non-conformismul si exacerbarea sentimentelor sunt, din aceasta cauza, cateva dintre aspectele pe care ar trebui sa le infranam in zilele urmatore . Fenomenul va avea loc in data de 3 iulie, sub semnul Capricornului, care se traduce prin necesitatea de a disciplina viata. Recomandarea astrologului Vasile Colopelnic este aceea de a fi mai atenti la pasiunile pe care le alimentam, la legatura cu marile ambitii sociale, cu profesia si cu recunoasterea sociala. El avertizeaza ca luna inra in casa a XII-a, o casa a a tainelor individuale, ceea ce inseamna ca va urma o perioada in care secretele tind sa iasa la suprafata.

Ce alte recomandari face pentru zilele urmatoare astrologul Vasile Colopelnic aflati din materialul VIDEO atasat, dar si din emisiunea “Astre si destin”, difuzata la Televiziunea eMaramures in fiecare zi de vineri, de la ora 17.00.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Sursa: eMM.ro