Actualitate

ASTRE SI DESTIN – Ce spun astrele pentru perioada 16 – 22 iulie (VIDEO)

HoroscopVezi VIDEO
In perioada 16 – 22 iulie, doua vor fi evenimentele mai importante din punct de vedere astrologic. Soarele finalizeaza trecerea prin Rac, semn al cunoasterii de sine, a sensibilitatii si care face apel la latura feminina din noi – acel yin despre care vorbesc chinezii, prin urmare remondarea astrologica ar fi aceea de a ne urmari trairile, mai ales ca se va intra apoi in semnul Leului – dominat de yang, partea masculina prezenta in fiecare dintre noi, cand fiecare poate sa incerce sa isi manifeste curajul si vointa.

In prima parte a saptamanii, Luna va traznita semnele Gemeni, Rac si Leu. De asemenea, pana in 19 iulie, Luna este in faza de descrestere, fapt care facea ca aceasta perioada sa fie buna pentru procesele de vindecare si pentru curele de dezintoxicare. Dupa aceasta data, toate activitatile pot fi reinnoite, pentru ca influenta astrologica imprima noi puteri ce pot fi accesate in functie de resurse, talente si dorinta.

Din 15 iulie si pana in 8 august, Planeta Mercur este intr-o miscare retrograda, fapte ce aduce momente de interiorizare, dar poate crea si blocaje. Va exista o incetinire a actiunilor si va trebui sa fim mai atenti. Sunt niste teste de maturitate pe care le putem depasi daca gandim de doua ori inainte sa actionam. Se poate recrea o armonie, pentru ca lucrurile din trecut pot fi clarificate. Mercur retrograd in semnul Leu va exacerba competitiile si orgoliul, astfel incat e nevoie de temperarea acestor influente care pot crea probleme.

Ce alte recomandari face pentru zilele urmatoare astrologul Vasile Colopelnic aflati din materialul VIDEO atasat, dar si din emisiunea “Astre si destin”, difuzata la Televiziunea eMaramures in fiecare vineri, de la ora 17.00.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.
Sursa: Vasile Colopelnic