eveniment

Astăzi, 27 aprilie, Andreea Ghițiu are nevoie de susținerea noastră. Un vot o poate duce pe talentata maramureșancă direct în finala emisiunii „Românii au talent”

Romanii au talent

Emotiile primei intalniri cu scena LIVE-urilor #romaniiautalent! Ei sunt primii 10 concurenti ce vor intra pe scena #romaniiautalent in Marea Gala a Talentului! Voteaza concurentii favoriti pe romaniiautalent.protv.ro sau prin SMS la 1264*, tarif 0.40 euro (TVA inclus). Fii cu ochii pe START VOT in timpul editiei #romaniiautalent de vineri!

Publicată de Romanii au talent pe 26 Aprilie 2018

„Pentru mine, emoțiile trec la următorul nivel: încep edițiile live Românii au talent! Abia aștept să urc pe scenă vinerea aceasta și să vă arăt ce moment am pregatit. Îmi doresc să fiți alături de mine și să mă votați pentru a ajunge în marea finală!  Fiți cu ochii pe noi de la 20:30! ” – ne-a spus Andreea Ghițiu

Ei sunt primii 10 concurenti ce vor intra pe scena Românii au talent.

Voteaza concurentii favoriti pe romaniiautalent.protv.ro sau prin SMS la 1264*, tarif 0.40 euro (TVA inclus). Fii cu ochii pe START VOT în timpul editiei #romaniiautalent de vineri!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *