Actualitate

Asistenţă pe Facebook de la ANAF ! Fiscul oferă lămuriri celor care vor să-şi recupereze taxa de poluare sau timbrul de mediu

Fiscul a decis să ofere asistenţă pe Facebook tuturor celor care la înmatricularea autovehiculelor au plătit taxa de poluare, pentru emisiile poluante. Practic autorităţile fiscale au decis că dată fiind importantă subiectului că şi numărul mare de solicitanţi şi întrebări vehiculate în ultima perioada pe acesta tema să organizeze o sesiune de asistenat on line celor care se regăsesc în situaţia de a-şi recupera banii.

Astfel pe 11 octombrie începând cu ora 09.00 toţi cei care au nelămuriri vizavi de acest subiect pot să ceară lămuriri specialiştilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pe pagină de Facebook.

Practic în cadrul seisunii de asistenţă on line se va discuta despre restituirea

– taxei speciale pentru autoturisme şi autovehicule
– taxei pe poluare pentru autovehicule
– taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule
– timbrul de mediu pentru autovehicule

Contribuabilii care au achitat taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule şi timbrul de mediu pentru autovehicule potrivit reglementărilor legale în vigoare la momentul înmatriculării, pot solicită restituirea acesteia prin cerere adresată organului fiscal competent şi lămuriri celor în drept accesând https://www.facebook.com/www.ANAF.ro/

Reamintim că de mai bine de un an Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează săptămânal, pe pagină de Facebook a instituţiei, sesiuni de asistenţă şi îndrumare online, prin care contribuabilii pot obţine informaţii despre obligaţiile fiscale ce le revin, sau clarificări de la angajaţii Fiscului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *