Comunitate

ARTA – Consilierii maramureseni au aprobat noile taxe de scolarizare pentru Scoala de Arte “Liviu Borlan”

Consilierii maramureseni au aprobat proiectul de hotarare prin care au fost stabilite taxele pentru anul scolar 2012 -2013 la Scoala de Arte”’Liviu Borlan” din Baia Mare. Astfel, taxa de inscriere va fi de 30 de lei. Tot astazi, alesii judeteni au aprobat demararea procedurilor pentru organizarea concursului de proiecte de management la Scoala de Arte, conducerea interimara fiind asigurata in prezent de violonistul Dan Daniel.

Cei care vor dori sa se inscrie, in anul scolar 2012 -2013, la unul din cursurile organizate la Scoala de Arte ‘Liviu Borlan” vor trebui sa scoata din buzunar, 30 de lei. Pentru frecventarea dansului popular, tariful perceput va fi de 300 de lei/elev, iar pentru cursurile de instrumente, canto, pictura, arta decorativa, design vestimentar, taxa va fi de 500 de lei/elev. In schimb, pentru eliberarea diplomei de absolvire se vor percepe 50 de lei/elev.

Taxele de scolarizare au fost aprobate in sedinta din 28 iunie a Consiliului Judetean Maramures. De asemenea, alesii judeteni au mai aprobat ca in termen de 21 de zile de la publicarea anuntului sa poata fi depuse proiectele de management pentru concursul organizat in vederea desemnarii unui nou director la Scoala de Arte “Liviu Borlan”, avand in vedere ca la ora actuala exista o conducere interimara asigurata de violonistul Dan Daniel, in urma intrarii in pensie a fostului manager, Vasile Petrutiu.

Pentru participarea la concurs, candidatii vor trebui sa depuna la Consiliul Judetean Maramures, proiectele de management in scris si format electronic, precum si mapele de concurs cuprinzand documente solicitate prin anuntul public.
Sursa: Camelia Tocaci